Coaching

Skap økt lønnsomhet på arbeidsplassen med bedriftscoaching

En frisk arbeidsplass skaper effektivitet og lønnsomhet. Vi tilbyr utdanning innen bedriftscoaching til store og små bedrifter. Identity Compass bedriftscoaching setter fokus på hva som skal til for at ledere og ansatte skal kunne være på sitt beste.

NLP kan benyttes som et brobyggende verktøy frem mot ønsket fremtidig yrke, mål eller tilstand. Du lærer hvordan du kan kommunisere med større tydelighet, presisjon og eleganse.

Mulighet for overnatting

Vi har kurslokaler i Bærum med svært prisgunstige overnattingmuligheter. Dette gjør det behagelig og enkelt for tilreisende å delta på våre spennende kurs og utdanninger.

Lær hvordan du systematisk kan arbeide med fremtiden

 • Få kontroll over muligheter og mål.
 • Få kontroll over struktur og kommunikasjon.
 • Få kontroll over personlighet og holdninger.
 • Få kontroll over verdier og tanker.
 • Få kontroll over følelser og atferd.
 • Få kontroll over strategier, handlinger og handlingsplan.

Din adferd styrer dine tanker, og dine tanker styrer din adferd

Våre begrensninger, hva vi tror på og våre verdier styrer oss i alt vi foretar oss – og kan skape god helse eller dårlig helse.

Helsecoaching er en komplementær metode som sterkt anerkjenner forbindelsen mellom kropp, sinn og tanker. Med dette menes at din adferd styrer dine tanker og dine tanker styrer din adferd. All NLP-coaching handler således om vår helse. Denne dyptgående utdanningen inkluderer et høyintensivt arbeid, hvor NLP settes inn i et spesifikt helserettet coachingsystem.

 

WHO har uttalt at innen 2020 vil all sykdom være livsstilsrelatert.

 

Som NLP Master Coach kan du arbeide med livsstilendring på en helhetlig og kraftfull måte. Gjennom erfaringslære og et kompendium, får du et profesjonelt og unikt system som du kan benytte til å kurse enkeltpersoner og holde kurs i livsstilsendring med NLP på en enkel, effektiv og behagelig måte.

De 8 beboerne i et vitalt liv er :  

 1. vannet vi drikker
 2. luften vi puster
 3. maten vi spiser
 4. tankene vi tenker
 5. ordene vi sier
 6. bevegelsene vi gjør
 7. tingene vi søker
 8. søvnen vi inntar

Når vi er bevisst på disse områdene i vår livsstil kan vi radikalt endre vår energi, vår evne til å beskytte oss mot sykdom og vår overordnede mentale og fysiske helse.

Bærer du på tanker og brenner for idèer som simpelthen ikke slipper tak?

Da kan et kurs i kommunikasjon og egenutvikling være det du trenger. NLP Practitioner lærer deg hvordan du oppnår trygghet til å ta riktige valg på viktige områder av livet.