Fordelsprogram

Fordelsprogram

Velkommen til vårt fordelsprogram

Coaching og NLP skolen i Norge tilbyr et omfattende studieprogram. Utdannelsen er delt inn i flere trinn, og selv om du kan nøyes med det første er det en flott bonus å vite at du hele tiden kan utvikle deg videre. Når du har fullført trinn 1 hos oss vil du automatisk bli med i vårt fordelsprogram. Dette er et flott tilbud for deg som ønsker å gå videre. Du får nemlig hele 15 % i avslag på hvert av de andre trinnene.

Dette er trinnene i vår NLP-utdanning:

  • Trinn 1: NLP Practitoner
  • Trinn 2: NLP Master Practitioner
  • Trinn 3: NLP Master Coach
  • Trinn 4: NLP Master Health Coach
  • Trinn 4b: NLP Master Lifestyle Coach

Egen velkomstbonus

Vi har like godt slått på stortrommen og stelt i stand en egen velkomstbonus. De fleste av våre kurs foregår i Akershus, og som velkomstbonus får du 10 % på første overnatting. Dette gjelder foreløpig for kurs i 2019.

Slik blir du med

Det er veldig enkelt å bli med på kurs, og dra nytte av fordelsprogrammet vårt. Du melder deg på online og ved registrering oppgir du navn, adresse, telefonnummer og e-post. Dette blir ikke brukt til annet enn å registrere deg som deltaker samt sende faktura. Du kan også velge faktura på nett, om du ønsker det.

Du trenger ikke å melde deg på mer enn ett kurs av gangen, men du er selvsagt velkommen til å holde av en plass på de neste kursene i rekken. Du må bestemme om du vil ha plassen eller ikke senest 14 dager før kursstart.

Bøkene du trenger kan du kjøpe hos oss, og noe materiale kan du laste ned gratis på nett. Som en ekstra bonus får du nemlig tilgang til en egen portal med kursmateriell. Her er det noen ganger kampanje på enkelte deler av materialet.